A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: id

Filename: controllers/portofoliu.php

Line Number: 27

Portofoliu

Portofoliu

Mallnitz I, Austria

Am ales unpavaj cu un patern complex - dreptunghi antichizat de 24 x 12, 12 x 12 si 12 x 6 cm cu o tentă rustică, adaptat zonei montane atât ca formă cât şi culori. S-a creat astfel un spaţiu de 700 mp destinat unui mic Târg de iarnă unde turiştii îşi pot petrece serile într-un cadru pitoresc.

Mallnitz II, Austria

Bordurile din cauciuc sunt extrem de uzuale pentru spaţiile de agrement, împiedicând astfel accidentarea copiilor. Proiectul a cuprins terenuri de fotbal, baschet şi tenis pentru tabăra de copii în complexul hotelier Edelweiss Mallniz, Austria.

Restaurant Str. Piezisa - Cluj

Combinarea dalelor clincherizate Penterr piazza montate pe latura îngustă şi Appia Antica separate de o rigolă îngropată - este o noutate în acest domeniu. Îmbinând culori şi modele foarte diferite de dale din beton, cărămidă şi piatră naturală, cu un contur din piatră cubică 6 x 6 cm, am respectat proiectul de arhitectură în totalitate.

Manastur Cluj

Dalele de cauciuc, o noutate pe piaţă, sunt o necesitate pentru locurile de joacă, fiind impuse chiar şi prin lege, pentru a proteja copiii de la accidente. De asemenea este o plăcere pentru cei mici să se joace pe ele, având o suprafaţă caldă şi delicată.

Wonderland, Feleac - Cluj

O lucrare impresionantă ca suprafaţă de pavare - 5000 mp şi termen de execuţie. S-a respectat cu atenţie forma spaţiilor verzi şi a lacului care formează acest complex de relaxare, echitaţie şi de celebrare a căsniciilor. Chiar dacă a prezentat o provocare la inceput, s-a respectat în tocmai planul şi graficul de execuţie.

Calea Manastur - Cluj

Un pavaj care la prima vedere nu te duce cu gândul la o parcare, având o culoare specială. Cei 400 mp exteriori ai hotelului au fost pavaţi cu Appia antica antichizat, alternând printre dalele de 40 x 40 cm pavaje de 20 x 10 cm, formând un model simplu dar impresionant prin culoarea patinată.

Localitatea Salicea Cluj

Pentru amenajarea suprafeţei de 400 mp, s-au folosit dale tip Bradstone Travero pentru garaj şi scări, iar pentru curte dalele Pastella au fost alegerea potrivita datorita nuanţei calde şi primitoare, fiind într-o ambianţă perfectă cu casă.

Str. E. Ionesco - Cluj

Având o suprafaţă de 300mp şi o anumită înclinaţie curtea a fost amenajată cu dale tip Rustic, pe fond negru cu anumite inserţii de alb, astfel realizând un pavaj sobru şi cu prestanţa, dând o nota de eleganţă întregului ansamblu.

Str. E. Murgu - Cluj

Pavajul complex tip Umbriano a fost soluţia ideală pentru o curte mică dar deosebit de elegantă, impunându-se prin dimensiunea dalelor de 75 x 50cm în combinaţie cu 75 x 25cm, şi prin bordurare cu benzi metalice, încadrate de o bandă cu pietriş alb.

Str. Spicului - Cluj

Culoarea gri nu înseamnă învechit, demodat sau plictisitor, chiar dimpotrivă. Cu ajutorul plăcilor pătrate de 40 x 40 cm, s-a realizat un pavaj simplu însa perfect încadrat în contextul imobilului, dimensiunile mari ale dalelor oferind curţii un aspect deosebit.

Buna Ziua - Cluj

Un pavaj cu un pattern unic conceput de arhitectul care a coordonat şi construcţia vilei rezidenţiale, format din 3 tipuri de plăci: 20 x 30 x 6 cm, 20 x 20 x 6 cm si 20 x 10 x 6 cm, alb cu negru, având stratul de uzură din granule de marmură spartă. Tonurile alb si negru, dau o notă de clasă oricărui tip de construcţie rezultatul satisfăcând şi cele mai pretenţioase standarde.

Localitatea Hida - Salaj

Casele de vacanţă şi structurile din lemn aparent, necesită un pavaj din acelaşi material, cel putin în zonele pietonale. În cazul construcţiei de mai sus, s-a adoptat soluţia pavării cu butuci circulari din lemn de fag, de diferite diametre, nuanţa acestora contrastând cu granulele de piatră albă folosită pentru umplerea rosturilor. S-a creat astfel un pavaj cald şi primitor, completând perfect casa şi atmosfera de vacanţă.

Str. E. Ionesco - Cluj

Acest pavaj este unic prin culoarea aplicată manual în timpul producţiei pavajului tip dreptunghi 20 x 10cm / 120mp, astfel fiind satisfăcute cele mai înalte pretenţii ale clientului. De asemenea respectarea arhitecturii casei şi a conturului curbat al acesteia ne-a provocat să realizăm în final un pavaj perfect ca model, culoare şi montaj.

Str. Fabiricii de Zahar - Cluj

Pentru un pavaj longeviv și adaptat oricărui trend, dalele din graint 10 x 10 cm sunt perfecte. Ignorând costurile ridicate de montaj, trebuie să ținem cont de rezistența la intemeperii foarte crescută și modelele deosebite ce se pot realiza cu el, mai ales în combinație cu dalele din beton.

Baumax - Cluj

Având în vedere investitorul de origine germană, atât termenul de excuţie cât şi calitatea pavajelor au fost doua principii de bază în recepţionarea finală a lucrării. Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă, fiind începutul sezonului rece, s-a realizat la un înalt standard montarea a 2500mp de pavaj şi a bordurilor de delimitare de pe cele 4 laturi ale construcţiei.

Liceul G. Moisil - Bucuresti

Selectat ca lucrare de referinţă, acest proiect este unul dintre primele realizate de firma noastră în Bucureşti. S-a reuşit în termen de 13 zile să se paveze 1500 mp, aprobaţi în primă fază de către beneficiar pentru a fi puşi în operă. Termenul de execuţie a fost foarte scurt, având în vedere că se apropia începerea Anului Şcolar.

Lotus Center Oradea

O investiţie de anvergură, cu un termen de execuţie atât de scurt încât a fost nevoie de mobilizarea mai multor echipe din cadrul firmei noastre şi prelungirea programului de lucru. Contrar temperaturilor caniculare, în 47 zile, s-a reuşit punerea în operă a 4500 mp de parcare cu ancadramentele din borduri aferente – aproximativ 900 ml.

Profi Zorilor/Grigorescu - Cluj

Refacerea parcărilor acestor magazine a fost o adevarată provocare luând în considerarea că nu s-a întrerupt funcţionarea normală a programului de lucru. Într-un timp foarte scurt de 6 zile am realizat lucrările de scoatere a pavajului vechi şi remontarea unui pavaj nou de 800 mp.