Portofoliu

Localitatea Salicea Cluj

Pentru amenajarea suprafeţei de 400 mp, s-au folosit dale tip Bradstone Travero pentru garaj şi scări, iar pentru curte dalele Pastella au fost alegerea potrivita datorita nuanţei calde şi primitoare, fiind într-o ambianţă perfectă cu casă.

Str. E. Ionesco - Cluj

Având o suprafaţă de 300mp şi o anumită înclinaţie curtea a fost amenajată cu dale tip Rustic, pe fond negru cu anumite inserţii de alb, astfel realizând un pavaj sobru şi cu prestanţa, dând o nota de eleganţă întregului ansamblu.

Str. E. Murgu - Cluj

Pavajul complex tip Umbriano a fost soluţia ideală pentru o curte mică dar deosebit de elegantă, impunându-se prin dimensiunea dalelor de 75 x 50cm în combinaţie cu 75 x 25cm, şi prin bordurare cu benzi metalice, încadrate de o bandă cu pietriş alb.

Str. Spicului - Cluj

Culoarea gri nu înseamnă învechit, demodat sau plictisitor, chiar dimpotrivă. Cu ajutorul plăcilor pătrate de 40 x 40 cm, s-a realizat un pavaj simplu însa perfect încadrat în contextul imobilului, dimensiunile mari ale dalelor oferind curţii un aspect deosebit.

Buna Ziua - Cluj

Un pavaj cu un pattern unic conceput de arhitectul care a coordonat şi construcţia vilei rezidenţiale, format din 3 tipuri de plăci: 20 x 30 x 6 cm, 20 x 20 x 6 cm si 20 x 10 x 6 cm, alb cu negru, având stratul de uzură din granule de marmură spartă. Tonurile alb si negru, dau o notă de clasă oricărui tip de construcţie rezultatul satisfăcând şi cele mai pretenţioase standarde.

Localitatea Hida - Salaj

Casele de vacanţă şi structurile din lemn aparent, necesită un pavaj din acelaşi material, cel putin în zonele pietonale. În cazul construcţiei de mai sus, s-a adoptat soluţia pavării cu butuci circulari din lemn de fag, de diferite diametre, nuanţa acestora contrastând cu granulele de piatră albă folosită pentru umplerea rosturilor. S-a creat astfel un pavaj cald şi primitor, completând perfect casa şi atmosfera de vacanţă.

Str. E. Ionesco - Cluj

Acest pavaj este unic prin culoarea aplicată manual în timpul producţiei pavajului tip dreptunghi 20 x 10cm / 120mp, astfel fiind satisfăcute cele mai înalte pretenţii ale clientului. De asemenea respectarea arhitecturii casei şi a conturului curbat al acesteia ne-a provocat să realizăm în final un pavaj perfect ca model, culoare şi montaj.

Str. Fabiricii de Zahar - Cluj

Pentru un pavaj longeviv și adaptat oricărui trend, dalele din graint 10 x 10 cm sunt perfecte. Ignorând costurile ridicate de montaj, trebuie să ținem cont de rezistența la intemeperii foarte crescută și modelele deosebite ce se pot realiza cu el, mai ales în combinație cu dalele din beton.