Portofoliu

Baumax - Cluj

Având în vedere investitorul de origine germană, atât termenul de excuţie cât şi calitatea pavajelor au fost doua principii de bază în recepţionarea finală a lucrării. Chiar dacă vremea nu a fost foarte prietenoasă, fiind începutul sezonului rece, s-a realizat la un înalt standard montarea a 2500mp de pavaj şi a bordurilor de delimitare de pe cele 4 laturi ale construcţiei.

Liceul G. Moisil - Bucuresti

Selectat ca lucrare de referinţă, acest proiect este unul dintre primele realizate de firma noastră în Bucureşti. S-a reuşit în termen de 13 zile să se paveze 1500 mp, aprobaţi în primă fază de către beneficiar pentru a fi puşi în operă. Termenul de execuţie a fost foarte scurt, având în vedere că se apropia începerea Anului Şcolar.

Lotus Center Oradea

O investiţie de anvergură, cu un termen de execuţie atât de scurt încât a fost nevoie de mobilizarea mai multor echipe din cadrul firmei noastre şi prelungirea programului de lucru. Contrar temperaturilor caniculare, în 47 zile, s-a reuşit punerea în operă a 4500 mp de parcare cu ancadramentele din borduri aferente – aproximativ 900 ml.

Profi Zorilor/Grigorescu - Cluj

Refacerea parcărilor acestor magazine a fost o adevarată provocare luând în considerarea că nu s-a întrerupt funcţionarea normală a programului de lucru. Într-un timp foarte scurt de 6 zile am realizat lucrările de scoatere a pavajului vechi şi remontarea unui pavaj nou de 800 mp.