Portofoliu

Mallnitz I, Austria

Am ales unpavaj cu un patern complex - dreptunghi antichizat de 24 x 12, 12 x 12 si 12 x 6 cm cu o tentă rustică, adaptat zonei montane atât ca formă cât şi culori. S-a creat astfel un spaţiu de 700 mp destinat unui mic Târg de iarnă unde turiştii îşi pot petrece serile într-un cadru pitoresc.

Mallnitz II, Austria

Bordurile din cauciuc sunt extrem de uzuale pentru spaţiile de agrement, împiedicând astfel accidentarea copiilor. Proiectul a cuprins terenuri de fotbal, baschet şi tenis pentru tabăra de copii în complexul hotelier Edelweiss Mallniz, Austria.

Restaurant Str. Piezisa - Cluj

Combinarea dalelor clincherizate Penterr piazza montate pe latura îngustă şi Appia Antica separate de o rigolă îngropată - este o noutate în acest domeniu. Îmbinând culori şi modele foarte diferite de dale din beton, cărămidă şi piatră naturală, cu un contur din piatră cubică 6 x 6 cm, am respectat proiectul de arhitectură în totalitate.

Manastur Cluj

Dalele de cauciuc, o noutate pe piaţă, sunt o necesitate pentru locurile de joacă, fiind impuse chiar şi prin lege, pentru a proteja copiii de la accidente. De asemenea este o plăcere pentru cei mici să se joace pe ele, având o suprafaţă caldă şi delicată.

Wonderland, Feleac - Cluj

O lucrare impresionantă ca suprafaţă de pavare - 5000 mp şi termen de execuţie. S-a respectat cu atenţie forma spaţiilor verzi şi a lacului care formează acest complex de relaxare, echitaţie şi de celebrare a căsniciilor. Chiar dacă a prezentat o provocare la inceput, s-a respectat în tocmai planul şi graficul de execuţie.

Calea Manastur - Cluj

Un pavaj care la prima vedere nu te duce cu gândul la o parcare, având o culoare specială. Cei 400 mp exteriori ai hotelului au fost pavaţi cu Appia antica antichizat, alternând printre dalele de 40 x 40 cm pavaje de 20 x 10 cm, formând un model simplu dar impresionant prin culoarea patinată.