Servicii montaj

Degivrare

Sistemul automatizat de degivrare menţine uscată curtea dumneavoastră pe tot parcursul sezonului rece iar curăţarea zăpezii de pe pavaj nu va mai fi necesară.

Rigole îngropate

Apele pluviale ale oricărei suprafeţe pavate trebuie captate adesea într-un sistem de rigole. Cele clasice afectează designul proiectului, însă noul sistem de rigole îngropate se îmbină perfect şi discret cu orice tip de pavaj.

Infrastructura

Orice lucrare de montaj pavaje necesită o fundaţie solidă şi rezistentă în timp. De aceea oferim garanţie pe lucrările executate de firma noastră şi ne ocupăm, în mod special, de infrastructură, straturile care o compun şi compactarea corectă a acestora.

Drenaje

Pentru o fundaţie solidă, unele terenuri necesită lucrări speciale de drenaj al apelor de la suprafaţa solului său din interiorul acestuia. Captarea acestora la reţeaua de canalizare evită apariţia efectulului de „pernă” ce poate apărea sub pavajul dumneavoastră.

Canalizare

De la an la an am extins gama de servicii pentru tot ce înseamnă lucrări de pavaje. Este foarte important ca sub acestea să existe un sistem de canalizare funcţional şi bine executat, evitându-se astfel o serie de probleme ce ar putea apare in viitor.

Personalizare

Datorită dezvoltării şi diversificării modelelor de pavaje şi apariţia a noi materiale, la ora actuală avem posibilitatea de a executa pavaje personalizate, unice, adaptate cerinţelor clientului şi standardelor sau designului impuse de arhitectura construcţiei.

Termene respectate 100%

Datorită modului nostru de management si coordonare a lucrărilor, de la an la an tindem să reducem termenele de execuţie, fără a periclita calitatea acestora, în domeniul industrial aceasta fiind o condiţie de bază impusă de antreprenori.

Flexibilitate

Gusturile simple sau lucrările complexe, le satisfacem în mod egal, pentru a avea tot timpul clienţi multumiţi. Puteţi conta pe asistenţa noastră permanentă, atât în perioada derulării contractelor cât şi pentru mentenanţa lucrărilor executate.